VillanyA - napi top

 • 1. Audi e-tron hosszútáv teszt: így szív a rutinos villanyautós Hiába a drága autó, ha az ember hülyeséget csinál, vagy az ügyfélszolgálat nem elérhető. A teljes anyag Audi e-tron hosszútáv teszt: így szív a rutinos villanyautós címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.
 • 2. 262 km/h - Model 3 új végsebessége tesztelve! 262 km/h a vége és 200 felett is csapathatsz vele akár háromnegyed órán át túlmelegedés nélkül. Bjrn elvitte a Model 3-át németországba. A teljes anyag 262 km/h - Model 3 új végsebessége tesztelve! címen a Villanyautósok oldalon olvasható. ...
 • 3. Debreceni villámtöltő: eredményhirdetés + találkozó Szombaton Debrecenben a Decathlon parkolóban találkoznak a villanyautósok és az elektromobilitás iránt érdeklődők. A teljes anyag Debreceni villámtöltő: eredményhirdetés + találkozó címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további...
 • 4. Működik Debrecenben a Decathlon - Mobiliti villámtöltő Elkészült a Decathlon-Mobiliti együttműködésében készülő töltőhálózat első üteme. A teljes anyag Működik Debrecenben a Decathlon - Mobiliti villámtöltő címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szöcske.
 • 5. Bemutatkozott a Lightyear One Bemutatták a Lightyear One prototípusát, éves 20 000 km az ígéret a tetőbe épített napelemekkel. A teljes anyag Bemutatkozott a Lightyear One címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szöcske.

VillanyA - friss

VillanyA - heti top

 • 1. Musk szerint pénzügyi öngyilkosság hagyományos autót venni Amerikai tanulmány azt mutatta ki, hogy a Tesla tartja leginkább az értékét, és nem csak az elektromos autók között. A teljes anyag Musk szerint pénzügyi öngyilkosság hagyományos autót venni címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerz...
 • 2. Jelentős hatótávcsökkenés a Tesla szoftverfrissítés után Néhány Tesla tulajdonos jelentős mértékű hatótáv csökkenést tapasztalt a legutóbbi szoftverfrissítéseket követő hetekben. A teljes anyag Jelentős hatótávcsökkenés a Tesla szoftverfrissítés után címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A sz...
 • 3. Szeretjük a napelemet, de miért a szántóföldre kerül? Mielőtt a szántóföldeket használjuk fel naperőművekre, lefedhetnénk a hatalmas épületeket és parkolókat. A teljes anyag Szeretjük a napelemet, de miért a szántóföldre kerül? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai:...
 • 4. Töltés 5 perc alatt, tartósabb akkumulátor - hatalmas a fejlesztői verseny Akkumulátor fejlesztésből és áttörésből nincs hiány, összeszedtük a legfontosabbakat. A teljes anyag Töltés 5 perc alatt, tartósabb akkumulátor - hatalmas a fejlesztői verseny címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írása...
 • 5. Ritkaföldfém-bányákat nyit újra Románia a villanyautók miatt Sok helyen hoz új lehetőségeket az elektromobilitás. A teljes anyag Ritkaföldfém-bányákat nyit újra Románia a villanyautók miatt címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.
 • 6. Bemutatkozott a Peugeot e-2008 Izgalmas új modellbe került be a Peugeot tisztán elektromos hajtáslánca. A teljes anyag Bemutatkozott a Peugeot e-2008 címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.
 • 7. A német autógyártók új vevőket hoznak a Teslának Egy német befektetési bank elemzése szerint a közeljövőben a Tesla eladások európai felpörgése várható. A teljes anyag A német autógyártók új vevőket hoznak a Teslának címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szöcs...
 • 8. Hamarosan kezdődik a Leaf e+ kiszállítása A tervezett időpontban kezdődhet a nagyobb akkumulátorral felszerelt Leaf szállítása a szerencsés 8000 megrendelőnek. A teljes anyag Hamarosan kezdődik a Leaf e+ kiszállítása címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai...
 • 9. Új Big Mac index születőben? Mennyibe kerül az elektromos áram a világ országaiban? A teljes anyag Új Big Mac index születőben? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szöcske.
 • 10. Új elektromos Renault Kangoo érkezik jövőre? Legalábbis nem látható kipufogó a tesztautóról készült felvételeken... A teljes anyag Új elektromos Renault Kangoo érkezik jövőre? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szöcske.
 • 11. Ennyit biztosan bírni fog a Volkswagen ID.3 akkuja Mérettől függetlenül azonos garancia jár az összes ID.3 akkujára. A teljes anyag Ennyit biztosan bírni fog a Volkswagen ID.3 akkuja címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szöcske.
 • 12. Fehér az új fekete Hamarosan megváltozik a Tesla alapszíne, amivel egy tudatos vásárló pénzt spórolhat. A teljes anyag Fehér az új fekete címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szöcske.
 • 13. Villámtöltőkkel várják a Lidl és Kaufland üzletek a Volkswagen autómegosztóját A megállapodásból a civil villanyautósok is profitálnak. A teljes anyag Villámtöltőkkel várják a Lidl és Kaufland üzletek a Volkswagen autómegosztóját címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.
 • 14. Elektromos Nissan fagyis autó A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt. A teljes anyag Elektromos Nissan fagyis autó címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szöcske.
 • 15. Így védheted nyáron a villanyautód akkumulátorát Nem mindegy, hogy éjjel hová parkolunk... A teljes anyag Így védheted nyáron a villanyautód akkumulátorát címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szöcske.
 • 16. Nagyszombaton, Szlovákiában épül a PSA akkumulátorgyára A Peugeot nem csak villanyautókat, de akkumulátorokat is gyárt a szlovákiai Nagyszombaton, de a saját cellagyártást is tervezik. A teljes anyag Nagyszombaton, Szlovákiában épül a PSA akkumulátorgyára címen a Villanyautósok oldalon olvasható...
 • 17. Pécsen is indul a robogómegosztó Budapest után Pécsen is használhatók a blinkee.city elektromos robogói. A teljes anyag Pécsen is indul a robogómegosztó címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szöcske.
 • 18. A hétvégén Bernben száguldanak a versenyautók Szombaton tartják a mostani Formula-e szezon utolsó európai futamát. A teljes anyag A hétvégén Bernben száguldanak a versenyautók címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Magyar Péter.
 • 19. Hogy bírja a sárdagonyát egy Tesla Model X? Ez is olyan, amit jobb ha gazdag youtuberek próbálnak ki helyettünk. A teljes anyag Hogy bírja a sárdagonyát egy Tesla Model X? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.
 • 20. Cégautónak villanyost! Kinek jó ez? Elvben mindenkinek jobb lenne, mégsem terjednek úgy, mint kellene. A teljes anyag Cégautónak villanyost! Kinek jó ez? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Magyar Péter.