KamaraOnl - napi top

  • 1. 3200 milliárd forint jut közútfejlesztésre 2024-ig A kormány célja, hogy Magyarország bármely pontjáról harminc percen belül elérhető legyen egy négysávos gyorsforgalmi út.
  • 2. A kormány nemzeti erőforrásként tekint az egészségre Örömteli, hogy a magyar alaptörvény kimondja: minden munkavállalónak joga van az egészségét, biztonságát és méltóságát tiszteletben tartó munkafeltételekhez, mindhárom tényező fontos - mondta Horváth Ildikó, az Emberi Erőforrások Minisztéri...
  • 3. Átadták a Vodafone Digitális Díjat Három kategóriában adták át a Vodafone Digitális Díjat a Vodafone Alapítvány által indított 15 millió forint összdíjazású technológiai pályázat nyerteseinek.
  • 4. Ősszel lehet eredménye az 5G- frekvenciaértékesítésnek Ősszel hirdetheti ki az ötödik generációs (5G) célokra is használható mobilfrekvenciák értékesítésének eredményét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).
  • 5. Nevet váltott az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége Az ÉFOSZ ezentúl Felelős Élelmiszergyártók Szövetségeként (Fész) működik tovább - közölte a mintegy 500 hazai élelmiszeripari céget tömörítő szakmai szervezet.
  • 6. Újabb négy évig Koji László az Évosz elnöke Tartózkodás és ellenvélemény nélkül, további négy évre Koji Lászlót választotta az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (Évosz) elnökének a szervezet szerdai, éves közgyűlése.
  • 7. Több mint nyolc százalékkal bővült a belföldi turizmus Az első negyedévben 8,3 százalékkal bővült a belföldi turizmus, az átlagos fogyasztási érték nagyjából 37 ezer forint volt, a három legkedveltebb úti cél pedig Budapest, Hajdúszoboszló és Eger.
  • 8. Visszaesett az ipari ingatlanok iránti kereslet Az első negyedévben az ipari ingatlanok iránti teljes bérlői kereslet a fővárosban és környékén 83 680 négyzetmétert tett ki, ami 19 százalékos visszaesést jelez az előző év azonos időszakához képest - közölte a Budapesti Ingatlan Tanácsadó...
  • 9. Korszakváltás a vállalatok finanszírozásában A növekedési kötvényprogram (nkp) elindításával elkezdődhet egy egészséges verseny a bankhitelek és a kötvénypiaci forrásbevonás között, a vállalati-kötvénypiac likviditásának növelése a tőkepiaci finanszírozás előszobája lehet.
  • 10. Rekordot döntött tavaly az európai startup piac Európában tavaly 4199 alkalommal vontak be tőkét startupokba, ami 15 százalékos emelkedést jelent az azt megelőző évhez képest, a befektetések értéke 11 százalékkal nőtt, és átlépte a 21 milliárd eurót.

KamaraOnl - friss

KamaraOnl - heti top